Вашата оценка: 5.0
Рейтинг: 4.7 - 6 вота

Код за отстъпка и купони на IHG

По-долу можете да намерите 8 валидни кода на купони и промоции, които ще работят за IHG през юни 2024 г.

IHG е сред най-добрите хотелиерски компании в света с присъствие в почти 100 държави. IHG предлага широка гама от артикули за хотели на разумна цена. IHG е обичан от милиони потребители по целия свят, тъй като нашата основна цел е удовлетвореността на клиентите. Кодът на купон на IHG се намира по-долу и е много популярен.

Ако трябва да сте нащрек за туристически сделки, можете да спестите до 20%, като резервирате престоя си преди време. Казано по различен начин, ще видите почти всички налични предложения на IHG точно на една и съща спирка. С хотелите на IHG по целия свят можете да резервирате престой в няколко от най-големите световни центрове за бизнес и култура и с избор на марки на различни ценови точки не е нужно да разбивате банката, за да останете вътре в тях. Всеки хотел предлага различни нива на осребряване, така че да можете истински да оптимизирате своите награди. Можете също да изберете хотели, подходящи за домашни любимци. Целта на групата компании IHG някога е била насочена към предоставяне на чист лукс и истинско гостоприемство на своите клиенти. Много просто, има множество доверени имена, от които можете да избирате и дори не сме споменали редица по-малко известни марки. Избирането на перфектната марка IHG е началната стъпка към намирането на перфектния ви престой, но не просто се придържайте имена, които знаете.

С купоните за хотел IHG можете да затворите страхотен ваканционен пакет и ако резервирате по-рано, непременно ще спестите повече. Обикновено на страницата за плащане има малко поле, което ви напомня да влезете в промоционален код. Артикулът трябва да е невредим. Промоционалният код на IHG е кодиран специално за артикули, които може да са в промоция. Тъй като можете да приложите промоционалния код на IHG и да получите отстъпката, приложена автоматично при първото ви пътуване в САЩ, вашите IHG Rewards Club точки идват с ваучер, който трябва да бъде приложен към вашия акаунт чрез сайта на IHG.

...Прочетете още