Вашата оценка: 4.8
Рейтинг: 4.8 - 6 вота

porzellantreff.de Код за отстъпка и купони

По-долу можете да намерите 8 валидни кодове на купони и промоции, които ще работят за porzellantreff.de през юни 2024 г.

Porzellantreff.de е онлайн магазин за порцеланови, стъклени, керамични сервизи и прибори за хранене от Германия с водещи европейски марки като Villeroy & Boch, Rosenthal, Rosenthal Versace, Wedgwood и Le Creuset. За всяка марка порцелан можете да използвате един от нашите купони Porzellantreff от списъка по-долу.

Опитът на този магазин е над 15 години, което означава, че е продал керамични артикули в Германия и по света на повече от половин милион купувачи. Тъй като те са един от най-големите магазини за керамика, средно цените са по-ниски с 20% при използване на купон за отстъпка на porzellantreff.de.

Керамични, порцеланови, стъклени, керамични сервизи и прибори за хранене се доставят по целия свят с куриер директно от Германия. За по-добра комуникация с клиентите, както страницата на онлайн магазина, така и онлайн поддръжката са на английски, немски и руски език.

Купон porzellantreff.de може да се използва за всеки от 125,000 XNUMX продукта, постоянно на склад. Онлайн пазаруването може да бъде платено с кредитна или дебитна карта, VISA, Mastercard, Maestro или JCB чрез банков превод или PayPal.

...Прочетете още