Вашата оценка: 4.8
Рейтинг: 4.3 - 18 вота

Код за отстъпка и купони на WALMART

По-долу можете да намерите 13 валидни кода на купон и промоции, които ще работят за WALMART през юни 2024 г.

Walmart е един от най-големите онлайн търговски центрове в света, който може успешно да използва един от тези кодове за отстъпка на ниска цена. Walmart е страхотен онлайн мол с продукти, сортирани в категории: електроника и офис филми, музика и книги, дом, мебели, уреди, подобрения на дома и вътрешен двор, дрехи, обувки и бижута, бебета и малки деца, играчки и видео игри, храна, Домакинство и домашни любимци, фармация, здраве и красота, спорт, фитнес и на открито, автомобили и гуми, снимки, подаръци, персонализиран магазин, шиене, занаяти и партита. Това са основните категории, при които купоните на Walmart работят успешно, за да получите отстъпка.

Продуктите, продавани в този магазин, се доставят основно в САЩ (има и физическите магазини за търговия на дребно Walmart), но онлайн купувачите могат да се възползват от международна доставка, освен ако не използват глобалните уебсайтове на Walmart. Посветен на следните държави и региони: Аржентина, Бразилия, Канада, Централна Америка, Чили, Китай, Япония, Мексико, Пуерто Рико и Обединеното кралство. Код на купон на Walmart може да се използва за всеки магазин поотделно.

Политиката за връщане на продукт е 90 дни от датата, на която е бил пазаруван онлайн, и не се влияе от използването или не на кода за отстъпка на Walmart. В допълнение, купон на Walmart може да се използва за този магазин и продуктите, които вече са ниски в други предложения на Walmart.

...Прочетете още